Get In Touch!

Hoe kunnen wij je helpen?

Niets is zo persoonlijk als kunst. Toch kan het kiezen van het perfecte kunstwerk voor jouw interieur een hele uitdaging zijn. Houd je van fotografie? Abstracte kunst? Zwart/wit of kleur? Mag het een vleugje humoristisch zijn? Een tintje brutaal? Wij denken graag met je mee en helpen je bij de keuze voor jouw ideale kunstwerk.
Kunstadvies op maat?
HOELANG DUURT DE VERZENDING VAN MIJN PAKKET?

Onze standaard levertijd bedraagt 5-8 werkdagen voor onze plexiglas en dibond schilderijen. Wanneer een plexiglas of dibond schilderij wordt verfraaid met een custom met de handgemaakte houten baklijst, reken dan op een extra 2-3 dagen, maar geloof ons het is het wachten meer dan waard!

Onze canvas schilderijen met of zonder baklijst worden binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Onze met de handgemaakte oesterlijstjes binnen 5-8 werkdagen.Zodra wij je bestelling ontvangen, plannen wij je kunstwerk direct in voor productie en maken we het met de grootste zorg voor je in orde.

Wanneer je schilderij gereed is voor verzending, wordt je door ons op de hoogte gebracht, waarna je een track & trace-link ontvangt van onze transporteur in deze mail zal een tijdsframe met je worden gedeeld. Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren op basis van de specifieke producten die je hebt besteld. Mocht je een schilderij en een oesterlijstje bestellen dan worden deze afzonderlijk bij je bezorgd.

Je ontvangt een track and trace-code zodra je bestelling ons atelier verlaat en wordt overgedragen aan de verzenddienst. Op dat moment wordt de track and trace-code gegenereerd en naar het opgegeven e-mailadres gestuurd, zodat je de status van je bestelling kunt volgen tot aan de levering. We streven ernaar om dit proces zo snel mogelijk te voltooien, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je bestelling.

Mocht je een aanpassing willen doen aan een ontwerp uit onze vaste collectie? Dan is dit mogelijk door de wensen te mailen naar klantenservice@kunstkartel.nl of ons een Whats-app bericht te sturen. Bekijk onze Verzending & Retourneren pagina voor de aangepaste retour voorwaarden.

We hebben op het moment geen fysieke showroom waar je de schilderijen kunt bekijken.

We werken momenteel uitsluitend met een online webshop.

We begrijpen echter dat het belangrijk is om een schilderij in je eigen omgeving te kunnen ervaren voordat je een beslissing neemt. Daarom bieden we je altijd de mogelijkheid om het schilderij 14 dagen op proef op te hangen.

Dit stelt je in staat om het schilderij in alle rust te bekijken en te beoordelen of het aan je verwachtingen voldoet. Mocht het schilderij om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen, kun je het binnen 14 dagen retourneren.

Als je van gedachten verandert over je aankoop, vragen wij je vriendelijk om de bestelling binnen een uur na aankoop te annuleren.

Dit kan telefonisch op het nummer 085 060 7870. Houd daarbij je ordernummer en gegevens bij de hand. Na dit uur is de bestelling vaak al in gang gezet en niet meer te wijzigen, wel is het mogelijk het product na ontvangst te retourneren. Lees onze retourvoorwaarden voor meer informatie

Bij KunstKartel weten we hoe speciaal je werk is. Daarom besteden we veel aandacht aan een veilige, efficiënte en beschermde levering. Ten eerste bedekken we je werk zorgvuldig met noppenfolie, waardoor het gevaar van krassen of vouwen wordt geëlimineerd. Ook beschermen wij jouw plexiglas schilderij met een blauwe folie die je dient de verwijderen alvorens je de echte kleuren van het werk kunt bekijken. Verpakt in een stevige kartonnen doos. Eenmaal verzegeld verzendt ons efficiënte verzendteam je bestelling, zodat je schilderij zowel tijdig als veilig worden afgeleverd.

Onze schilderijen worden op maat gemaakt, als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid. Daarnaast bieden we een ruilservice aan, zodat je je kunstwerk kunt omruilen voor een ander stuk uit onze collectie. Voor slechts €49,95, kun je gebruikmaken van deze service.

Hoe werkt dit?

Pak het nieuwe schilderij weer goed in in de originele verpakking. Schrijf jouw ordernummer aan de onderkant van de doos. Bij de levering van het nieuwe schilderij wordt het "oude" schilderij opgehaald door onze kunstkoerier.

Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in onze ruilservice. We staan voor je klaar!