Get In Touch!

Hoe kunnen wij je helpen?

Niets is zo persoonlijk als kunst. Toch kan het kiezen van het perfecte kunstwerk voor jouw interieur een hele uitdaging zijn. Houd je van fotografie? Abstracte kunst? Zwart/wit of kleur? Mag het een vleugje humoristisch zijn? Een tintje brutaal? Wij denken graag met je mee en helpen je bij de keuze voor jouw ideale kunstwerk.
Kunstadvies op maat?
HOELANG DUURT DE VERZENDING VAN MIJN PAKKET?

Onze standaardlevertijd bedraagt 5-8 werkdagen voor onze plexiglas en dibond schilderijen.

Wanneer een plexiglas of dibond schilderij wordt verfraaid met een met de hand gemaakte houten baklijst, reken dan op een extra 2-3 dagen, maar geloof ons het is het wachten meer dan waard!

Onze canvas schilderijen met of zonder baklijst worden binnen 1-3 werkdagen geleverd. 

En onze met de handgemaakte oesterlijstjes binnen 5-8 werkdagen.

Zodra wij je bestelling ontvangen, plannen wij je kunstwerk direct in voor productie en maken we het met de grootste zorg voor je in orde. Wanneer je schilderij gereed is voor verzending, wordt je door ons op de hoogte gebracht, waarna je een track & trace-link ontvangt van onze transporteur in deze mail zal een tijdsframe met je worden gedeeld. Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren op basis van de specifieke producten die je hebt besteld. Mocht je een schilderij en een oesterlijstje bestellen dan worden deze afzonderlijk bij je bezorgd.

Zodra jouw schilderij is verzonden ontvangt je een e-mail met daarin een track and trace code.

Mocht je een aanpassing willen doen aan een ontwerp uit onze vaste collectie? Dan is dit mogelijk door de wensen te mailen naar klantenservice@kunstkartel.nl of ons een Whats-app bericht te sturen. Bekijk onze Verzending & Retourneren pagina voor de aangepaste retour voorwaarden.

We hebben op het moment geen fysieke showroom waar je de schilderijen kunt bekijken.

We werken momenteel uitsluitend met een online webshop.

We begrijpen echter dat het belangrijk is om een schilderij in je eigen omgeving te kunnen ervaren voordat je een beslissing neemt. Daarom bieden we je altijd de mogelijkheid om het schilderij 14 dagen op proef op te hangen.

Dit stelt je in staat om het schilderij in alle rust te bekijken en te beoordelen of het aan je verwachtingen voldoet. Mocht het schilderij om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen, kun je het binnen 14 dagen retourneren.