Leveringen en Levertijden

Welkom op onze Leveringen en Levertijden pagina

Bij Kunstkartel streven we ernaar om jouw bestelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hier is alles wat je moet weten over onze leveringen en de bijbehorende levertijden.

Snelle en Betrouwbare Leveringen

Wij begrijpen dat wachten op je bestelling spannend kan zijn. Daarom werken we samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat jouw pakket veilig en snel bij je wordt afgeleverd. Onze toegewijde logistieke teams zetten zich in om de levertijd tot een minimum te beperken. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan bij de bezorgdiensten, dit is helaas niet te voorkomen en daar hebben wij geen invloed op. Je kunt er vanuit gaan dat iedereen zijn uiterste best doet om jouw schilderij zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Levertijden

Onze standaardlevertijd bedraagt 5-8 werkdagen voor onze plexiglas en dibond schilderijen.

Wanneer een plexiglas of dibond schilderij wordt verfraaid met een met de hand gemaakte houten baklijst, reken dan op een extra 2-3 dagen, maar geloof ons het is het wachten meer dan waard!

Onze canvas schilderijen met of zonder baklijst worden binnen 1-3 werkdagen geleverd. 

En onze met de handgemaakte oesterlijstjes binnen 5-8 werkdagen.

Zodra wij je bestelling ontvangen, plannen wij je kunstwerk direct in voor productie en maken we het met de grootste zorg voor je in orde. Wanneer je schilderij gereed is voor verzending, wordt je door ons op de hoogte gebracht, waarna je een track & trace-link ontvangt van onze transporteur in deze mail zal een tijdsframe met je worden gedeeld. Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren op basis van de specifieke producten die je hebt besteld. Mocht je een schilderij en een oesterlijstje bestellen dan worden deze afzonderlijk bij je bezorgd.

 

Overige vragen betreft de levering

Is het mogelijk dat de vervoerder mij een half uur voor de levering belt?

Helaas kan de vervoerder niet telefonisch contact met je opnemen een half uur voor de levering. Je ontvangt echter nog steeds een e-mail met de leverdatum, een geschatte levertijd en een Track & Trace-link, zodat je je pakket kunt volgen.

Kan ik mijn bestelling ophalen in Tilburg

Het is niet mogelijk om je bestelling op te halen in Tilburg, wij leveren graag direct aan jou.

Kan mijn bestelling op een specifieke tijd die ik aangeef geleverd worden?

Wij hebben helaas geen invloed op de route en dus de levertijd van de vervoerder. Als je niet thuis bent, dan proberen we het altijd even bij de buren! Of we plannen een ander bezorg moment in. 

 

Klantenservice

Heb je vragen over je levering of levertijd? Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via klantenservice@kunstkartel.nl of telefonisch op 085 060 7870.

Dank je wel voor het kiezen van Kunstkartel! We kijken ernaar uit om jouw bestelling snel en veilig bij je af te leveren.