Glasschilderijen

Glasschilderijen - KunstKartel

Prachtige kunst voor in de woonkamer
met Glasschilderijen

Glasschilderijen zijn kunstwerken die rechtstreeks op plexiglas worden afgedrukt. Een glasschilderij is een geprinte foto met een zeer hoge resolutie achter 5 mm plexiglas, dit wordt ook wel acrylaat genoemd. Deze unieke kunstvorm combineert de schoonheid van traditionele schilderijen met de moderne uitstraling van glas. Voor veel kunstliefhebbers biedt een plexiglas schilderij een opvallend middelpunt in hun woonkamer of interieur, door de helderheid en diepte die alleen dit materiaal kan bieden. Bij KunstKartel begrijpen we dat onze klanten op zoek zijn naar iets bijzonders. Onze collectie glasschilderijen biedt een scala aan stijlen en thema's die elke ruimte kunnen transformeren.

Kenmerken en Voordelen van Glasschilderijen

Plexiglas Schilderij: Helderheid en Diepte

Een van de meest opvallende kenmerken van een glasschilderij is de helderheid en diepte die plexiglas biedt. Plexiglas is lichter en 25x sterker dan traditioneel glas, waardoor het ideaal is voor grote kunstwerken die zonder risico aan de muur kunnen worden gehangen. Deze helderheid zorgt ervoor dat kleuren levendig en scherp worden weergegeven, wat de schoonheid van elk kunstwerk versterkt.

Duurzaamheid en Veiligheid

Plexiglas schilderijen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en veilig. In tegenstelling tot traditioneel glas, is plexiglas veel minder breekbaar. Dit maakt het een uitstekende keuze voor drukbezochte ruimtes of huishoudens met kinderen en huisdieren. Bovendien is plexiglas resistent tegen UV-licht, wat betekent dat je kunstwerk niet zal vervagen, zelfs niet bij blootstelling aan zonlicht.

Veelzijdigheid en Aanpasbaarheid

Plexiglas biedt ongekende veelzijdigheid als medium voor kunstwerken. Het kan in verschillende vormen en maten worden gesneden, wat betekent dat je een plexiglas schilderij kunt aanpassen aan jouw specifieke ruimte en stijl. Of je nu op zoek bent naar een groot statement stuk voor je woonkamer of een subtielere toevoeging aan je kantoor, plexiglas kan aan jouw behoeften voldoen. Ook is het mogelijk een prachtige met de handgemaakte baklijst toe te voegen aan jouw glasschilderij, deze lijst is 3,5 cm dik en geeft jouw glasschilderij een prachtige afwerking.

De zekerheden van KunstKartel

Unieke en Diverse Collecties

Bij KunstKartel bieden wij unieke kunstwerken aan die je nergens anders zult vinden en door ons zijn ontworpen en bedacht. Onze collecties variëren van abstracte schilderijen tot gedetailleerde leeuwen schilderijen, en van kreeften schilderijen tot moderne canvas schilderijen. We selecteren elk stuk zorgvuldig om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen het beste krijgen.

Hoge Kwaliteit en Duurzaamheid

We garanderen dat elk plexiglas schilderij dat je bij KunstKartel koopt, van de hoogste kwaliteit is wij leveren uitsluitend museumkwaliteit. Onze kunstwerken worden geprint met de nieuwste technologieën, waardoor kleuren levensecht en duurzaam zijn. Daarnaast bieden we een tevredenheidsgarantie op al onze producten, zodat je met vertrouwen kunt kopen.

Klantgerichte Service

Bij KunstKartel staat klanttevredenheid voorop. Ons team is altijd beschikbaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al je vragen te beantwoorden. We bieden ook flexibele retour- en omruilopties aan, zodat je altijd tevreden bent met je aankoop.

Ontdek Onze Unieke Collectie Glasschilderijen

Ben je klaar om je interieur te verrijken met een prachtig plexiglas schilderij? Bekijk onze uitgebreide collectie en ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van glasschilderijen. Zoals onze collectie kreeften schilderijen, canvas schilderijen, lobster schilderijen , abstracte schilderijen , leeuwen schilderijen, oesters in lijst, schilderij voor woonkamer, akoestisch vilt om uw huis verder te verfraaien.

Laat je inspireren door de unieke mogelijkheden van plexiglas schilderijen en voeg een opvallend kunstwerk toe aan je collectie. Vind het perfecte stuk dat bij jouw stijl past.