Verzenden & Retourneren

Bij Kunstkartel worden 100% van de artikelen pas geproduceerd nadat je een bestelling hebt geplaatst. Je krijgt daardoor geen product dat lang in een magazijn heeft gelegen. Wij produceren onze schilderijen en andere kunstwerken speciaal voor jou!

Verzending & Retourneren

Wij bieden gratis verzending voor al onze kunstwerken naar Nederland en België, met een levertijd van 5 tot 8 werkdagen voor onze plexiglas en dibond schilderijen. 

Onze canvas schilderijen worden binnen 1-3 werkdagen geleverd. 

En onze oesterlijsten binnen 2 a 4 werkdagen.

Zodra wij je bestelling ontvangen, plannen wij je kunstwerk direct in voor productie en maken we het met de grootste zorg voor je in orde. Wanneer je schilderij gereed is voor verzending, wordt je door ons op de hoogte gebracht, waarna je een track & trace-link ontvangt van onze transporteur.

Retourneren

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onze kunst 14 dagen lang vrijblijvend aan je muur te hangen.

Twijfel je? Wij helpen je graag met een gratis kunstadvies op maat.
Neem hiervoor contact op via klantenservice@kunstkartel.nl 

Of bekijk deze pagina voor meer informatie:
https://kunstkartel.nl/pages/gratis-keuze-advies 

Bij KunstKartel hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het schilderij en het willen retourneren, neem dan contact met ons op via klantenservice@kunstkartel.nl om je retourzending aan te melden. De kosten voor het retourneren van onze schilderijen zijn voor eigen rekening. Het is mogelijk je retour zending door ons op te laten halen voor een vergoeding van 49,95 per schilderij. De kosten worden in mindering gebracht op het retour bedrag. Wel zo makkelijk en zonder zorgen. 

Het is ook mogelijk het schilderij te wisselen voor een ander formaat, materiaal en of afbeelding. De kosten voor een wissel zijn 49,95 per schilderij. 

Na ontvangst van je retourzending ontvang je binnen 14 dagen het volledige orderbedrag terug.

Graag in de originele verpakking het pakket retour sturen. Om zo eventuele schade te voorkomen.

De volgende voorwaarden hebben betrekking op retourneren:

  • Het artikel is onbeschadigd en krasvrij.
  • Het artikel is compleet.
  • Het artikel zit in de originele verpakking.
  • Het artikel is niet op maat gemaakt. 
  • Het artikel is niet aangepast door jezelf of anderen.

Voldoe je aan deze voorwaarden en wil je iets retourneren, neem dan contact met ons op via klantenservice@kunstkartel.nl of bel naar 085 060 7870. 

Als de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden voldoen, kunnen we je retourzending helaas niet verwerken. We behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of in rekening te brengen als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Na 30 dagen zijn wij wettelijk niet meer verplicht om retourzendingen te accepteren.

OM REKENING MEER TE HOUDEN:

- Stuur alstublieft geen product retour zonder eerst contact met onze klantenservice te hebben opgenomen.

- Helaas is het niet mogelijk om maatwerk terug te nemen. Dit geldt voor alle afwijkende formaten die niet op onze website zijn vermeld, en wijzigingen in originele prints. Dit geldt ook voor op maat gemaakte prints (bijvoorbeeld een Photoshop-opdracht of eigen inbreng).

- Formaten vanaf 100x150cm en groter kunnen alleen per koerier geretourneerd worden, je kunt hiervoor gebruik maken van onze retourservice. Kosten hiervoor bedragen  49,95 maar je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een retour service te kiezen. 

- Pakketten kleiner dan 100x150 kunt u retour sturen via PostNL, DHL, DPD, MyParcel. 

- Retour zending moeten verzekerd retour gestuurd worden in de originele verpakking.

Schade:

Bij KunstKartel controleren we onze producten zeer grondig voordat we ze zorgvuldig verpakken en naar onze klanten verzenden. We versturen onze producten alleen wanneer we de kwaliteit kunnen garanderen en het product aan zowel onze als jouw verwachtingen voldoen. We begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om een product uit enthousiasme snel en onzorgvuldig te openen. We vragen je echter om het pakket te inspecteren voordat je het opent en om scherpe voorwerpen of materialen zoals ringen, horloges of ritsen te vermijden, aangezien dit tot schade kan leiden. We zijn hier strikt in vanwege onze strenge kwaliteitscontrole vóór verzending. 

Telefoon: 085 060 7870
E-mail: klantenservice@kunstkartel.nl