De beste service met klantbeoordeling 9.8
Gratis verzending naar Nederland & Belgie
Koop nu! Betaal later met Klarna

Verzenden & Retourneren

Verzending & Retourneren

Wij bieden gratis verzending voor al onze kunstwerken naar Nederland en België, met een levertijd van 5 tot 10 werkdagen voor onze plexiglas en dibond schilderijen. 

Onze canvas schilderijen worden binnen 1-3 werkdagen geleverd. 

Zodra wij uw bestelling ontvangen, plannen wij uw kunstwerk direct in voor productie en maken we het met de grootste zorg voor u. Wanneer uw schilderij gereed is voor verzending, wordt u door ons op de hoogte gebracht, waarna u een track & trace-link ontvangt van onze transporteur.

Retourneren

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze kunst 14 dagen lang vrijblijvend aan uw muur te hangen.

Twijfelt u? Wij helpen u graag met een gratis kunstadvies op maat.
Neem hiervoor contact op via klantenservice@kunstkartel.nl 

Of bekijk deze pagina voor meer informatie:
https://kunstkartel.nl/pages/gratis-keuze-advies 

Bij KunstKartel hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw schilderij en het wilt retourneren, neem dan contact met ons op via klantenservice@kunstkartel.nl om uw retourzending aan te melden. De kosten voor het retourneren van onze schilderijen zijn voor uw eigen rekening.

Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u binnen 14 dagen het volledige orderbedrag terug, exclusief de verzendkosten van €20,-. Dit komt doordat al onze schilderijen op maat worden gemaakt voor onze klanten, en de kosten voor de retourzending van uw huis naar onze webwinkel ook voor uw eigen rekening zijn.

Graag in de originele verpakking het pakket retour sturen. Na ontvangst controleren we de retour zending op beschadigingen. 

Schade:

Bij KunstKartel controleren we onze producten zeer grondig voordat we ze zorgvuldig verpakken en naar onze klanten verzenden. We versturen onze producten alleen wanneer we de kwaliteit kunnen garanderen en het product aan zowel onze als uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om een product uit enthousiasme snel en onzorgvuldig te openen. We vragen u echter om het pakket te inspecteren voordat u het opent en om scherpe voorwerpen of materialen zoals ringen, horloges of ritsen te vermijden, aangezien dit tot schade kan leiden. We zijn hier strikt in vanwege onze strenge kwaliteitscontrole vóór verzending. 

 De volgende voorwaarden hebben betrekking op retourneren:

  • Het artikel is onbeschadigd en krasvrij.
  • Het artikel is compleet.
  • Het artikel zit in de originele verpakking (de doos moet herbruikbaar zijn).
  • Het artikel is niet op maat gemaakt. 
  • Het artikel is niet aangepast door uzelf of anderen.

Voldoet u aan deze voorwaarden en wilt u iets retourneren, neem dan contact met ons op via klantenservice@kunstkartel.nl of bel naar 085 060 7870. 

Als de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden voldoen, kunnen we uw retourzending helaas niet verwerken. We behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Na 30 dagen zijn wij wettelijk niet meer verplicht om retourzendingen te accepteren.

LET OP:

- Stuur alstublieft geen product retour zonder eerst contact met onze klantenservice te hebben opgenomen.

- Helaas is het niet mogelijk om maatwerk terug te nemen. Dit geldt voor alle afwijkende formaten die niet op onze website zijn vermeld, en wijzigingen in originele prints. Dit geldt ook voor op maat gemaakte prints (bijvoorbeeld een Photoshop-opdracht of eigen inbreng).

- Formaten vanaf 100x150cm en groter kunnen alleen per koerier geretourneerd worden bv via brenger.nl 

- Pakketten kleiner dan 100x150 kunt u retour sturen via PostNL, DHL, DPD, MyParcel. 

- Retour zending moeten verzekerd retour gestuurd worden in de originele verpakking.

Telefoon: 085 060 7870
E-mail: klantenservice@kunstkartel.nl

Waar ben je naar op zoek?

Jouw Winkelwagentje