Over ons

Ondernemen met familie is bijzonder, je voelt een onvoorwaardelijke steun. Je viert samen het succes en tijdens de mindere momenten is er altijd iemand die je de extra motivatie geeft om door te gaan. Of je de waarheid vertelt en je zo de welbekende spiegel voor kan houden. 

Wij zijn de zussen Kim & Kelly Koenen. Geen tweeling, maar soms voelt dat wel zo omdat we elkaar perfect aanvullen. 

KunstKartel is in 2018 ontstaan vanuit onze wens om de beste kunst op één plek te verzamelen en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast is onze droom uitgekomen om samen als zussen een creatief bedrijf te runnen. We wisten dat kunst voor veel mensen een 'ver van je bed' show is, en naar een galerie gaan vaak een drempel. Laat staan hoe moelijk het kan zijn om iets moois te vinden dat je interieur compleet maakt en voor een echt wow-effect zorgt. Daarom hebben wij gekozen voor toegankelijke designs voor een mooie prijs met een breed assortiment aan kunst op plexiglas.  

Veel prints komen van eigen hand en de collectie sluit aan op de laatste trends. Daarnaast hebben wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons plan is om meer mooie collecties te maken die je raken. We krijgen regelmatig appjes met foto’s van onze klanten, omdat ze zo gelukkig zijn met hun print en ons bedanken voor de goede service. Daar doen we het voor, de glimlach op iemand zijn gezicht maakt ons ook blij. Dit is precies wat kunst met mensen doet, het raakt je en zorgt voor meer karakter in je woning. 

 
Nieuwsgierig?​ Bekijk dan onze collectie online
Onze belofte
Artistieke expressie verdient alleen het beste. Daarom beloven wij onze klanten een selectie van hoogwaardige kunstwerken aan te bieden.  Onze galerie is een plek waar kunstliefhebbers zich welkom moeten en we zullen ons best doen om een persoonlijke en professionele service te bieden, waarbij we de specifieke wensen en behoeften van onze klanten in acht nemen.

Onze galerie zal regelmatig nieuwe collecties toevoegen aan onze webshop en onze klanten informeren over komende acties en nieuwsberichten. Wij geloven dat onze passie voor kunst en onze toewijding aan onze klanten zorgt voor een onvergetelijke kunstervaring.